skip to main content
Khách
Góc nghiên cứu
Tài khoản của tôi
Đăng xuất
Đăng nhập
This feature requires javascript
Tìm mới
Tìm Cơ sở dữ liệu
Tìm duyệt
Tạp chí điện tử A-Z
Sách điện tử A-Z
Liên kết trích dẫn
Trợ giúp
Ngôn ngữ:
Tiếng Anh
Tiếng Việt
This feature required javascript
This feature requires javascript
Primo Search
Tất cả tài nguyên
Tất cả
Tài liệu môn học
Tài liệu môn học
Search For:
Clear Search Box
Search in:
Tất cả tài nguyên
Or select another collection:
Search in:
Tất cả tài nguyên
Search in:
Tài nguyên in
Search in:
Tài nguyên số
Search in:
Tài nguyên điện tử
Tìm kiếm nâng cao
Tìm duyệt
This feature requires javascript
Giới hạn tìm kiếm:
Giới hạn tìm kiếm:
Dạng tài nguyên
criteria input
Tất cả các loại
Sách
Bài báo
Hình ảnh
Tài liệu nghe nhìn
Bản đồ
Luận án, Luận văn
Hiển thị kết quả với:
criteria input
chứa đựng
là (chính xác)
bắt đầu với
Hiển thị kết quả với:
Dạng tìm kiếm Chỉ mục
criteria input
Mọi nơi trong biểu ghi
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Toàn văn
ISBN
ISSN
Mục lục
Từ khóa
Lĩnh vực
Show Results with:
Nhan đề
Show Results with:
Mọi nơi trong biểu ghi
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Toàn văn
ISBN
ISSN
Mục lục
Từ khóa
Lĩnh vực
This feature requires javascript
국내산과 태국산 닥섬유 및 목재펄프가 혼합된 줌치한지의 감물염색에 따른 강도 특성
한국의류학회지, 2021, 45(6), , pp.1035-1051
ISSN: 1225-1151 ;EISSN: 2234-0793 ;DOI: 10.5850/JKSCT.2021.45.6.1035
Tài liệu số/Tài liệu điện tử
Xem toàn văn
Chi tiết
Gợi ý đọc thêm
Nhận xét
Liên kết mở rộng
This feature requires javascript
Gửi đến
Đưa vào góc nghiên cứu
Xóa khỏi góc nghiên cứu
Thư điện tử
In
Permalink
Trích dẫn
EasyBib
EndNote
RefWorks
Delicious
Xuất RIS
Export BibTeX
This feature requires javascript
Nhan đề:
국내산과 태국산 닥섬유 및 목재펄프가 혼합된 줌치한지의 감물염색에 따른 강도 특성
Tác giả:
홍희숙
;
Heesook Hong
;
김기억
;
Gi-eok Kim
;
고정녀
;
Jungnye Koh
Chủ đề:
Jumchi
-
Hanji
;
Persimmon juice dyeing
;
Thai mulberry
;
Wood pulp
;
감물염색
;
목재펄프
;
생활과학
;
종이
;
줌치한지
;
태국산 닥나무
Là 1 phần của:
한국의류학회지, 2021, 45(6), , pp.1035-1051
Mô tả:
This study compares the strength properties of Jumchi-Hanjis dyed with 70% and 100% persimmon juice concentrations and undyed Jumchi-Hanjis. The Juumchi-Hanjis were made from Dakjis (mulberry papers), which were mixed with different ratios of fibers from paper mulberries originating in Korea and Thailand, including wood pulp from Canada. Research results showed that tensile, wet tensile, and bursting strengths of Jumchi-Hanjis dyed with 70% concentration were higher than those of undyed Jumchi-Hanjis. However, the tearing strengths of the dyed Jumchi-Hanjis were lower than those of undyed Jumchi-Hanjis. The wet tensile strengths of Jumchi-Hanjis dyed with 100% concentration were higher than those of dyed with 70% concentration. The increase and decrease of tensile, tearing, and bursting strengths depending on persimmon juice dyeing differed as per the mixing ratio of the raw materials of Jumchi-Hanjis. Dyeing with 100% persimmon juice concentration tends to be more useful than 70% to increase the tensile (MD) and wet tensile strengths of Jumchi-Hanjis containing only Korean mulberry fibers (90%) and wood pulp (10%) as raw materials. Dyeing with 100% concentration tends to be less useful than 70% to increase the tensile, tearing and bursting strengths of Jumchi-Hanjis with high proportions (90% or 60%) of mulberry fibers from Thailand.
Nơi xuất bản:
한국의류학회
Ngôn ngữ:
Korean;English
Số nhận dạng:
ISSN: 1225-1151
EISSN: 2234-0793
DOI: 10.5850/JKSCT.2021.45.6.1035
Nguồn:
Freely Accessible Arts & Humanities Journals
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Trở lại danh sách kết quả
Kết quả
1
Tiếp theo
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Đang tìm Cơ sở dữ liệu bên ngoài...
Đang tìm kiếm cho
trong
scope%3A(TDTS)%2Cscope%3A(SFX)%2Cscope%3A(TDT)%2Cscope%3A(SEN)%2Cprimo_central_multiple_fe
Xem ngay kết quả tìm kiếm truy xuất đầu tiên
This feature requires javascript
This feature requires javascript