skip to main content
Giới hạn tìm kiếm: Giới hạn tìm kiếm: Dạng tài nguyên Hiển thị kết quả với: Hiển thị kết quả với: Dạng tìm kiếm Chỉ mục

Effects of potato powder on wheat dough properties and fresh noodles quality

CYTA: journal of food, 2021-01, Vol.19 (1), p.588-595 [Tạp chí có phản biện]

2021 The Author(s). Published with license by Taylor & Francis Group, LLC. 2021 ;2021 The Author(s). Published with license by Taylor & Francis Group, LLC. This work is licensed under the Creative Commons Attribution License http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ (the “License”). Notwithstanding the ProQuest Terms and Conditions, you may use this content in accordance with the terms of the License. ;ISSN: 1947-6337 ;EISSN: 1947-6345 ;DOI: 10.1080/19476337.2021.1936192

Tài liệu số/Tài liệu điện tử

Trích dẫn Trích dẫn bởi

Đang tìm Cơ sở dữ liệu bên ngoài...