skip to main content
Giới hạn tìm kiếm: Giới hạn tìm kiếm: Dạng tài nguyên Hiển thị kết quả với: Hiển thị kết quả với: Dạng tìm kiếm Chỉ mục

Exploring the Sensory Properties and Preferences of Fruit Wines Based on an Online Survey and Partial Projective Mapping

Foods, 2023-04, Vol.12 (9), p.1844 [Tạp chí có phản biện]

COPYRIGHT 2023 MDPI AG ;2023 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/). Notwithstanding the ProQuest Terms and Conditions, you may use this content in accordance with the terms of the License. ;2023 by the authors. 2023 ;ISSN: 2304-8158 ;EISSN: 2304-8158 ;DOI: 10.3390/foods12091844 ;PMID: 37174382

Tài liệu số/Tài liệu điện tử

Trích dẫn Trích dẫn bởi

Đang tìm Cơ sở dữ liệu bên ngoài...